Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: wijntjesfotografie.nl

Eurozwemmen op eerste dag Paasvakantie

  •   747 keer gelezen

STOLWIJK • Vele bezoekers maakten vrijdag van de gelegenheid gebruik om voor een euro Ons Polderbad in te duiken. Vooral de schooljeugd vond een dagje zwemmen een goede besteding van de eerste vrije dag in de Paasvakantie.

Het zwembad in Stolwijk had de afgelopen dagen met een schuin oog richting de (fraaie) weersverwachtingen de 'tam-tam' rond laten gaan met het goede nieuws dat het bad ook Goede Vrijdag(middag) open was. Dat terwijl aanstaande woensdag eigenlijk pas de seizoensopening is.

Op herhaling
"Vier jaar geleden hebben we het eurozwemmen geïntroduceerd. Met succes: er kwamen ruim 600 bezoekers op af. Gezien het mooie weer zijn we op herhaling gegaan. We hebben daarvoor onze social media gebruikt en flyers in het dorp opgehangen", aldus Janine Verkerk van Ons Polderbad.

Vooral de schooljeugd vond een dagje zwemmen een goede besteding van de eerste vrije dag in de Paasvakantie. Er werd dan ook volop gebruik gemaakt van het eurozwemmen, waarbij het water al lekker op temperatuur was.

Auto te water
Woensdag is dus de officiële opening van het nieuwe seizoen. Centraal staat natuurlijk het zwemmen, maar Ons Polderbad organiseert ook aanverwante activiteiten. Zoals het veiligheidsevenement 'auto te water', dat in samenwerking met EHBO-vereniging Stolwijk en stichting Auto te Water op zaterdag 11 mei plaatsvindt.

Wie wil ervaren hoe het is om met zijn of haar voertuig te water te raken kan zich aanmelden. Meer informatie, via onder andere Facebook.

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }