Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Cees de Vries van De Vries Schoenen.
• Cees de Vries van De Vries Schoenen. (Foto: Jan Timmer)
zakelijk

Van Bommel Dagen bij De Vries Schoenen in Lekkerkerk

  •   keer gelezen

LEKKERKERK • Sommige schoenenmerken zijn zo fameus dat ze extra aandacht verdienen. Voor De Vries Schoenen uit Lekkerkerk is dat het merk Van Bommel. Op vrijdag 12 april (van 09.00 tot 21.00 uur) en zaterdag 13 april (van 09.00 tot 17.00 uur) houdt de schoenenzaak aan het Raadhuisplein speciale Van Bommel Dagen.


"Deze tweedaagse is zo langzamerhand uitgegroeid tot een mooie traditie", weet eigenaar Cees de Vries. "Wij voeren al een flink aantal jaren vol enthousiasme de collectie van Floris van Bommel. In zowel styling als kwaliteit is dit een innovatief topmerk met een schoenenlijn van 'stijlvol' tot en met 'modern', casual' en 'sportief'. Dat geldt niet alleen voor de herenmodellen, ook voor de dames heeft Floris van Bommel veel in huis."

Tijdens de Van Bommel Dagen is het extra interessant om bij De Vries Schoenen binnen te lopen. Voor alle klanten die op 12 en 13 april nieuwe herenschoenen aanschaffen is er een korting van 15 procent. Je kunt er echter ook voor kiezen om de korting te laten schieten en te gaan voor het dobbelspel. Wie daarin in één worp twee zessen gooit, krijgt de zojuist gekochte schoenen gratis mee. Ook leuk: bij aankoop van een paar Floris-schoenen kun je er ook voor kiezen om de bijpassende riem erbij te nemen voor de halve prijs. De actie is ook geldig voor de Floris-damescollectie.

Nieuwsgierig? Stap op je fiets naar Lekkerkerk, want daar gebeurt 't!

Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten