Foto: Stephan Tellier
advertorial

Vermeulen Autoschade: klanttevredenheid op 1

  •   195 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • 'Ze nemen alle tijd voor je'. 'De service is uitstekend'. 'Ze leveren vakwerk'. 'De vervangende auto werd zelfs thuis bij me afgeleverd'. 'Dit bedrijf kan ik bij iedereen aanbevelen'.

Ze zouden er haast verlegen van woorden bij Vermeulen Autoschade in Krimpen aan de Lek; van al die loftuitingen van hun klanten. "Het is één van de mooie kanten van ons beroep en een geweldige drijfveer om steeds opnieuw topkwaliteit te leveren", zegt Kees Vermeulen, eigenaar van Vermeulen Autoschade. "We zijn blij dat onze manier van werken gewaardeerd wordt in de hele Krimpenerwaard en zelfs daarbuiten. Een werkwijze waar een filosofie aan ten grondslag ligt. "We willen dat iedereen die een beroep ons doet op een vriendelijke en complete wijze ontzorgd wordt. Uiteraard door het leveren van vakwerk door ons team van autotechnici, maar zeker ook in de randvoorwaardelijke sfeer. Wanneer je schade hebt aan je auto is het belangrijk dat je perfect geholpen wordt. Dat begint al als je ons bedrijf aan de telefoon krijgt of hier binnenkomt. Wij staan onze klanten vriendelijk te woord, bieden een luisterend oor, helpen desgewenst met het invullen van het schadeformulier en zorgen voor een correcte afhandeling met de verzekering. Ook zorgen we voor vervangend vervoer en houden we onze klanten via e-mail op de hoogte van het gehele schadeherstelproces. Transparanter en overzichtelijker kán niet. En uiteraard zorgen we ervoor dat de auto bij aflevering gewassen en gepoetst klaar staat."

Erkenning
Het totaalpakket aan diensten heeft er voor gezorgd dat Vermeulen Autoschade hoog staat genoteerd in verschillende klanttevredenheidsrankings, een uitstekende naam heeft bij verzekeraars én officieel autoschadehersteller is voor de merken Opel, Toyota en Citroën. "Die scores en de erkenning vinden we enorm belangrijk, want ze vertellen ons hoe ons bedrijf ervaren wordt", zegt Kees Vermeulen.

Om de dienstverlening verder te verbeteren gaat Vermeulen Autoschade zijn vestiging aan Mercurius 1 in Krimpen aan de Lek uitbreiden. Komend voorjaar wordt aan het bestaande pand een stuk aangebouwd en ondergaan gevel en parkeerterrein een fraaie restyling. "Doordat we er vierkante meters bij krijgen hebben we de mogelijkheid om onze werkplaats ruimer en nog wat overzichtelijker te maken, geeft Kees Vermeulen de gedachte achter het project aan. "Dat werkt prettiger voor onze medewerkers en we winnen aan efficiëntie. En dat is prettig voor onze klanten. Doordat we straks sneller kunnen werken zijn we in staat om het schadeherstel verder te bespoedigen. Met andere woorden: je krijgt je in conditie herstelde auto nóg eerder terug dan nu al het geval was.

Vermeulen Autoschade
Mercurius 1 • Krimpen aan de Lek
T: 0180-662022
E: info@vermeulen-autoschade.nl
I: www.vermeulen-autoschade.nl
F: facebook.com/vermeulenautoschade

Elke donderdag het Krimpenerwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }