Afbeelding

Zilvertron genomineerd voor Ondernemersprijs Midden-Holland

Algemeen 771 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Zilvertron BV dingt mee naar de titel 'Onderneming van het Jaar Midden-Holland'. 

Op maandag 8 januari zal blijken of het Schoonhovense bedrijf in de categorie MKB de award mee naar huis mag nemen. De concurrentie bestaat uit Carapax It en Van Munster & Zonen Sanitair, beide uit Gouda.

René Jansen, Jan Korevaar en Robert Nobel over Zilvertron BV, dat vorig jaar een nieuw pand betrok aan De Smaragd: "Ons specialisme is het ontwikkelen en creëren van innovatieve maatwerkoplossingen en software voor high-tech en low-tech aandrijftechniek. Iedere klant die ons belt heeft een andere vraag. Ons team schept er groot genoegen in om toepassingen te creëren die onze klanten verder helpt."

Het geheim van het succes achter dit nog jonge bedrijf is volgens de drie de meer dan dertig jaar ervaring van de ondernemers in deze branche en de bewuste keuze om geleidelijk op te bouwen. "We zijn ervan overtuigd dat onze soms eigenzinnige zienswijze een stimulans en een bron van inspiratie kan zijn voor startende maar ook bestaande ondernemingen."

Personeel en relaties van Zilvertron zullen op 8 januari aanwezig zijn in De Goudse Schouwburg en hopen dat de award mee naar Schoonhoven gaat.

Belangstellenden kunnen voor meer informatie en kaartverkoop contact opnemen met Network Business Events: http://www.nbe.nu
 

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden