Afbeelding
Foto: wijntjesfotografie.nl

MHCK op koers

Sport 638 keer gelezen

krimpen a/d ijssel • Het herenteam van Mixed Hockey Club Krimpen maakte korte metten met runner up Gouda. De mannen van trainer/coach Maurice Klinkenberg wonnen aan de Driekamp met 5-0.

Beide teams stonden hadden tot nu toe zes punten vergaard. De wedstrijd werd van het begin af aan gedomineerd door Krimpen. Geconcentreerd en compact veldspel leidden al snel tot de eerste kans. Op aangeven van Jeroen Vermeulen kon Sven Jansen de 1-0 binnentippen. Het sterke veldspel werd doorgezet en al snel kon Sven Jansen zowel de 2-0 als de 3-0 op het bord noteren, een zuivere hattrick. Met een comfortabele 3-0 voorsprong werd vervolgens gerust.

Na de thee veranderde het spelbeeld niet en Gouda kwam er wederom niet aan te pas. Uit een goede pass van Michel Koetsier kon Jamil Abraham na een versnelling de Goudse keeper passeren en stond het 4-0. Het slot werd bezegeld via een schitterende aanval over rechts waar Steven Buijs zijn goaltje mee kon pikken op aangeven van Jamil Abraham. Krimpen blijft door de 5-0 zege prima meedraaien.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden