Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
• Patrick van Waas in zijn winkel/showroom.
• Patrick van Waas in zijn winkel/showroom. (Foto: Jan Timmer)
advertentie

Floor-You: specialist in PVC-vloeren

  •   keer gelezen

BERGAMBACHT • PVC-vloeren in alle soorten, maten en kleuren: Floor-You heeft ze. Afgelopen week opende eigenaar Patrick van Waas zijn winkel/showroom aan de Parallelweg 11a in Bergambacht.


De 38-jarige ondernemer kijkt terug op een geslaagde dag, waarop hij tal van zakenrelaties, familieleden, kennissen én potentiële klanten verwelkomde. "Ik zit al vanaf mijn achttiende in de stoffering", vertelt hij. "De voorbije vijftien jaar werkte ik voor mezelf en had vooral zakelijke opdrachtgevers. Het is echter altijd mijn grote droom geweest om zelf een winkel te beginnen."

Toen zich enkele maanden geleden de mogelijkheid voordeed om een pand te huren in Bergambacht, hoefde hij dan ook niet lang na te denken. "Dit is precies het juiste moment om de stap te maken, besefte ik. De economie trekt aan en de markt voor PVC-vloeren is sterk groeiend. Logisch gezien de bijzondere kwaliteiten van dit product."

Een PVC-vloer ziet er volgens de bevlogen ondernemer heel natuurlijk uit, is hygiënisch, vergt weinig onderhoud, is warm en stil én betaalbaar. "Zeker bij Floor-You. Omdat ik lage overheadkosten heb en scherp kan inkopen is de klant bij Floor-You aan het juiste adres. Ook vanwege het juiste advies, een mooi product en de zekerheid dat de vloer en plinten perfect gelegd worden door een gecertificeerde vakman."

Met zijn op zaterdag en op afspraak geopende winkel biedt Patrick van Waas een ruim en gevarieerd assortiment in PVC-vloeren. "Mensen die liever willen dat ik bij ze thuis kom, bedien ik uiteraard ook op maat. Een telefoontje naar 06-20489528 of een mailtje via onze website www.floor-you.nl is genoeg voor een vrijblijvende afspraak. Ik maak dan desgewenst een vloeranalyse, laat voorbeelden zien van vloeren, geef advies en meet kosteloos in."

"Floor-You heeft simpelweg alles wat iemand nodig heeft om zijn of haar woning te laten (her)stofferen", besluit Van Waas. "Of het nu met de hand bewerkt hout is of natuurlijke stenen tegels, eikenhout met textuur of een terracotta-effect, onze producten geven door middel van veelzijdig vinyl de look en het gevoel van de natuur perfect weer."

Jan Timmer

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten