Afbeelding

Weekend-politierapport: dronkemansfietstocht door sloten

Algemeen 398 keer gelezen

KRIMPENERWAARD • Van enkele ongevallen tot een vechtpartij: politieteam Krimpenerwaard moest afgelopen weekend regelmatig in actie komen.

Vrijdagmiddag was er een melding van een ongeval met letsel in Schoonhoven. Een fietser was aangereden door een bestelauto en moest worden vervoerd naar het ziekenhuis.

Vanuit Lekkerkerk werd gemeld dat een man zich verdacht zou ophouden in een wijk. Hij zou veel belangstelling voor de woningen te hebben. De man werd niet aangetroffen. In Berkenwoude werd een autobestuurster meegenomen na rijden onder invloed. Haar rijbewijs werd ingenomen.

In Ouderkerk aan den IJssel bleek zaterdagochtend een fietser van de dijk gereden te zijn. Hij werd met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. In Lekkerkerk werd een frame van een scooter aangetroffen. Deze bleek geheel gestript en van diefstal afkomstig.

Agenten bemiddelden in Schoonhoven bij een conflict in een woning en in Bergambacht bij een vechtpartij tussen een aantal beschonken personen. Een van hen moest zich laten behandelen in het ziekenhuis.

Dronken was ook een man in Krimpen aan de Lek, die door twee sloten gefietst was. Ook hij moest, vanwege een snijwond en mogelijke onderkoeling, naar het ziekenhuis. Eveneens in Krimpen aan de Lek werd een scooterrijder meegenomen in verband met rijden onder invloed. Ook tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

Daarnaast werden meldingen afgehandeld over (jeugd)overlast, parkeerproblemen, geluidshinder en conflicten. Een en ander leidde tot bekeuringen, boetes en extra toezicht.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden