Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
<p>Politie zoekt getuigen.</p>

Politie zoekt getuigen.

(Foto: Stockfoto 123RF)

Politie zoekt getuigen van zedenincidenten in Gouderak

  •   keer gelezen   112

GOUDERAK • De politie zoekt getuigen van twee zedenincidenten op vrijdag 8 oktober op de Kattendijk en op het Veerstalblok in Gouderak. Een onbekende man sprak kinderen aan en deed hen een ongepast voorstel.


Rond 08.10 uur fietste een kind op de Kattendijk toen zij vanuit de berm opeens werd aangesproken door een onbekende man. Deze man deed het kind vervolgens een ongepaste voorstel.

Ongeveer twintig minuten later (08.30 uur) fietsten twee kinderen op het Veerstalblok in Gouderak. Ook zij werden aangesproken door een onbekende man en wederom deed hij ongepaste voorstellen.

Signalement verdachte

De kinderen op het Veerstalblok zijn aangesproken door een blanke man van circa 35 à 45 jaar oud. Hij droeg donkere werkkleding en een bril.

Getuigen gezocht

De politie komt graag in contact met mensen die vrijdagochtend 8 oktober tussen 08.00 en 09.00 uur iets verdachts hebben gezien op de Kattendijk en/of het Veerstalblok in Gouderak. Mensen met meer informatie of videobeelden kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000. Er staat ook een tipformulier op de website van de politie.

Margje Kooistra
Ontvang 'm elke week gratis > Meer berichten