Logo hetkontakt.nl/krimpenerwaard
Foto: Marco van Bemmel

Auto rijdt door na van de (Hoge)dijk te zijn beland

  •   keer gelezen   112

BERGAMBACHT • Vrijdagmiddag rond 16.20 uur werden brandweer, ambulance en politie met spoed gealarmeerd voor een voertuig te water langs de Hogedijk in Bergambacht.


Een automobilist was naast de dijk terechtgekomen, heeft daar een betonnen trap geramd, de leuning daarvan omver gereden, een paal geraakt om vervolgens weer op de dijk terecht te komen. Het was niet duidelijk of het voertuig mogelijk aan de andere kant van de dijk weer naar beneden was gelanceerd en in het water was beland. De brievenbus kwam enkele tientallen meters verderop terecht.

Al snel bleek dat de auto niet in het water terecht was gekomen, maar was doorgereden na de aanrijding. Gezien de achtergebleven schade en auto-onderdelen mag de bestuurder van geluk spreken dat zowel hij/zij als de auto nog door kon rijden na het ongeval. Alle brandweervoertuigen en de ambulance konden in ieder geval weer retour.

De politie heeft het afgehandeld met de bewoners, waarop ook zij weer retour konden.

Wie rond 16.20 uur een zwaar beschadigd voertuig heeft zien rijden in Bergambacht of omgeving, of getuige was van het ongeval en nog niet met de politie heeft gesproken, wordt verzocht zich te melden bij politie Krimpenerwaard: 0900-8844.

(tekst en foto: Marco van Bemmel)
 

Elke dinsdag het nieuws uit de Krimpener- en Lopikerwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier