Afbeelding

Popcorn Vocals en Brassband Schoonhoven B presenteren 'Swingle Bells'

112 346 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Als opvolger van de Kerstproms geven Popcorn Vocals en Brassband Schoonhoven B op zaterdag 10 december een gezamenlijk kerstconcert in De Hoeksteen. Het optreden begint om 20.00 uur en is gratis toegankelijk.

Met 'Swingle Bells' hopen koor en muzikanten in de aanloop naar de kerstdagen het publiek met een sfeervolle muziekavond te vermaken.

Bestuurslid Erica Murck van Popcorn Vocals heeft er in elk geval veel zin in. "En dat geldt voor alle zangers en musici. We zingen en spelen een aantal stukken samen met de Brassband, maar brengen ook zonder begeleiding eigen nummers ten gehore. Die afwisseling zorgt in onze ogen voor een gevarieerd en onderhoudend programma."

'Swingle Bells' kent klassieke kerstnummers als 'It's the most wonderful time of the year' en 'Grown up Christmas list', maar heeft ook eigentijds repertoire. "Dan moet je denken aan sfeervolle muziekstukken als 'Madrigalum' en 'Nothing really matters'."

Alhoewel Brassband Schoonhoven en Popcorn Vocals uiteenlopende muziekstijlen hebben, brengen ze een aantrekkelijk stuk als 'Skyfall' gezamenlijk ten gehore.

Volgens Erica Murck is Schoonhoven rijp voor een voortzetting van de alom gewaardeerde Kerstproms. "Dit evenement is helaas weggevallen. Met 'Swingle Bells' hopen we een passend vervolg te geven."

Iedereen is zaterdag 10 december vanaf 19.30 uur welkom in De Hoeksteen aan de Albert Schweitzerlaan 2 in Schoonhoven. Het concert heeft plaats tussen 20.00 en 22.00 uur. De entree is gratis.

Popcorn Vocals en de Brassband gaan wel even met de pet rond. "We zijn bezoekers bij voorbaat erkentelijk voor een kleine bijdrage om onze kosten enigszins te compenseren."

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden