Afbeelding

Sportavond voor Serious Request

Sport 271 keer gelezen

LOPIK/SCHOONHOVEN • LopikF!t en evenementenorganisatie Alleen Maar Vuur organiseren vrijdagavond 23 december een sportavond om geld in te zamelen voor Serious Request.

Bas Kruiswijk namens Alleen Maar Vuur: "Het thema van Serious Request dit jaar is longontsteking bij kinderen. Een goede longfunctie is essentieel voor het sporten, vandaar de link met LopikFit. Belangstellenden kunnen op 23 december vanaf 18.30 uur gratis komen sporten. Er is entertainment, er worden sportmassages gegeven en er is informatie over gezonde voeding. Daarnaast wordt er een grote loterij gehouden -5 euro per lot-, waarbij de prijzen worden gesponsord door bedrijven uit de regio. LopikF!t neemt de hoofdprijs voor zijn rekening: een jaar gratis sporten."

Bedrijven die het initiatief ook willen ondersteunen kunnen zich tot 22 december aanmelden bij LopikF!t om een prijs te sponsoren voor de loterij.

Kruiswijk: "Het doel is om op een sportieve wijze 1.000 euro op te halen voor Serious Request. We zullen dit bedrag zelf af gaan geven bij het Glazen Huis, dat dit jaar in Breda staat."

Voor alle informatie, zie https://www.facebook.com/events/354269464910472/

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden