Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Zomer Challenge bij PTC in Papendrecht

Sport 204 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Papendrechtse Tennisvereniging PTC organiseert de PTC Zomer Challenge voor voetballers, hockeyers, handballers, volleyballers en andere teamsporters die een zomerstop hebben van hun eigen sport.

Ook sporters die veel binnen sporten en in de zomer naar buiten willen, zijn van harte welkom om mee te doen aan de PTC Zomer Challenge.

Deze PTC Zomer Challenge is een lidmaatschap van vier maanden (juni t/m september) waarbij de deelnemers onbeperkt vrij kunnen tennissen, twee tennisclinics krijgen van de enthousiaste hoofdtrainer van PTC, Ronald Brederije en mee mogen doen aan alle clubactiviteiten en KNLTB-toernooien.

De PTC Zomer Challenge is niet alleen leuk voor volwassenen, maar ook erg leuk voor kinderen die een zomerstop hebben van een sport of kinderen die willen ontdekken of tennissen bij PTC wat voor hen is.

Deelnemers kunnen zich individueel of met hun team inschrijven. Aanmelden kan via www.ptc-papendrecht.nl. De kosten variëren van 79 euro voor volwassenen tot 39 euro voor kinderen tot en met elf jaar. De jeugd betaalt een prijs daartussenin.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden