Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Aangeleverd

Phoenix’17 wint eerste wedstrijd

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Op zaterdagmiddag 12 september mocht mix team 1 van badmintonvereniging Phoenix’17 eindelijk, na een periode van 6 maanden, weer competitie spelen, deze keer in Oosterhout.

Nadat het team (Sandor Matla, Rob van Huissteden, David Liu, Annette van Hofwegen en Ruth Houkes) keurig op tijd aankwamen en alle coronaprotocollen doorlopen hadden, konden ze beginnen.

Hun tegenstander was een leuk, jong team en ze knepen hem wel even. Maar de herendubbel, damesdubbel en herensingles werden allemaal in twee sets gewonnen.

De eerste damessingle was een hele pittige. Annette had een sterke tegenstandster en samen maakten ze het heel spannend. In de derde set won uiteindelijk BC Oosterhout, maar Annette heeft het haar erg moeilijk gemaakt.

De tweede damessingle werd gewonnen en een van de mixen ook. De tweede mix eindigde met 3 sets en werd gewonnen door Oosterhout.

Met een eindstand van 6-2 voor Phoenix'17 gingen ze moe maar voldaan terug naar huis. En lekker bezweet; er mocht tenslotte niet gedoucht worden vanwege corona.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }