Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto

Uitslagen viswedstrijden

  •   35 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • In de afgelopen week werden er door diverse visverenigingen weer wedstrijden gehouden. Hieronder staan de belangrijkste uitslagen.

Jan Slager won bij de senioren van Ons Balang. Gevist werd in de Overwaard bij de Molens. De vis was moeilijk te vangen. Jan Slager zat op de kop en won de wedstrijd met 3400 gram door een paar brasems te vangen. Rien de Heer ving 2200 gram kleine vis en dat was genoeg voor de 2e plek. Bert Goudswaard ving 1 grote platte en wat kleine vis en werd daarmee 3e. Geen vangsten om blij van te worden.

Henk Velthuis won bij De Ruisvoorn. Gevist werd in de Overwaard bij de Molens.Henk Velthuis ving ruim 10 kg op het eindnummer en won met groot verschil. Allan Kleijn werd 2e met 2800 gram en Peter van Dijk 3e met 2300 gram. Rioen de Heer 4e met 2110 gram en Jans Velthuis 5e met 1350 gram. De vangsten in de Overwaard laten dus nog steeds te wensen over.

Henk Eling won bij De Noord. Gevist werd in de Overwaard bij de Molens. Henk Eling benutte het eindnummer en won de wedstrijd met 7020 gram. Ad Zwartbol werd 2e met 5.520 gram. De 3e plaats was voor Wout van Hulst met 4.960 gram.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }