Logo hetkontakt.nl/klaroen
• De F1 van DES met hun scheidsrechters.
• De F1 van DES met hun scheidsrechters.

Heren 1 Drechtsteden verliest ruim

  •   keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • Heren 1 speelde afgelopen weekeinde tegen Ventura uit Schiedam dat één plaats hoger stond op de ranglijst. De heren liepen tegen een pak rammel aan en verloren kansloos met 39-23.

Door dit verlies zakt dit team naar de 10e plaats, net boven degradatiezone. De komende weken volgen cruciale duels tegen andere degradatie kandidaten. Deze zullen moeten worden gewonnen, wil men zich handhaven in de hoofdklasse.

Heren Drechtsteden 3 speelde thuis tegen Atomium en verloor ruim met 15-24.

Heren Drechtsteden 5 redde het ook niet tegen de nummer 3 en verloor met 32-14. De heren junioren speelden tegen Oliveo uit Pijnacker, dat op de tweede plaats staat. Zij speelden een goede wedstrijd, echter Oliveo was beter in de afwerking en won met 31-25.

De F1 van DES '72 speelde een spannende gelijk opgaande wedstrijd en beide teams waren aan elkaar gewaagd. Mede door goed keeperswerk van de keepers van DES '72 werd de wedstrijd toch gewonnen met 5-2. De wedstrijd werd uitstekend geleid door de scheidsrechters Finn Vermeulen en Ghandi Muhammad.

De D1 liep dit weekeinde tegen de eerste verliespunten op. Dit team was al vanaf het begin van de competitie ongeslagen, maar tegen een sterk spelend Feyenoord kon men dit niet meer handhaven. De D1 kon lang partij geven, maar moest zich in de laatste minuut verloren geven en verloor met 18-17.

De D2, die de laatste tijd een stijgende lijn had, speelde ook tegen Feyenoord. Helaas was Feyenoord een maatje te groot en verloor men met 29-9.

De gemengde jeugd C speelde tegen Achilles uit Gorinchem en dit werd een spannende wedstrijd. Helaas trok ook de gemengde jeugd C aan het kortste eind en verloor net met 8-6.

De dames midweek speelde afgelopen week ook tegen Achilles. Zij speelden een spannende wedstrijd die uiteindelijk in winst werd omgezet. Er werd gewonnen met 10-8.

Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }