Dames Smash verliezen in Zuiddorpe

Sport 124 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De dames van Smash '66 uit Alblasserdam hebben zaterdag 25 januari hun uitwedstrijd tegen Stevo uit Zuiddorpe met 3-1 verloren.

De eerste set kwam de dames van Smash meteen op een flinke achterstand van 5 punten tegen het Zeeuwse team. Hoewel de pass goed aankwam bij spelverdeelster Rosa van der Lee, kon er niet gescoord worden. Toch kwamen de dames weer terug, en namen de voorsprong over. Er werden veel lange rally's gespeeld en blokkerend konden de dames van Smash een paar mooie punten maken. Door een serviceserie van Stevo aan het einde van de deze set die, de dames van Smash niet konden verwerken, werd de eerste set uiteindelijk verloren met 25-19.

De tweede set begonnen de dames van Smash een stuk feller. Bij afwezigheid van Herman Brouwer, werd door stand-in coach Else Mieke Korporaal, die tot twee weken geleden nog in het veld stond, maar door een enkelblessure uit de running is, een aantal positiewisselingen doorgevoerd. Het begon aan de kant van Smash steeds beter te draaien en ondanks dat er ook in deze set een serviceserie moeilijk onder controle te krijgen was, stevenden de dames af op de setwinst. Na een paar mooie aanvallen van Eva Wessels, won Smash de set met 25-23.

De derde en vierde set kon Smash het goede spel van de eerste twee sets niet volhouden. Waar er in de eerste en tweede set met lef werd gespeeld, miste dit in de derde en zeker in de vierde set. Er werd geforceerd gespeeld waardoor er onnodige fouten gemaakt werden. De laatste twee sets gingen jammerlijk verloren en zo eindigde de wedstrijd in een 3-1 nederlaag en begonnen de dames met slechts 1 punt aan de anderhalf uur durende terugtocht naar Alblasserdam.

Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 16 uur geleden
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21