Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Smash '66 verliest voor derde keer op rij

  •   24 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Na de goede start aan het begin van het seizoen, lijkt dames 1 van Smash 66 nu door een wat mindere periode te gaan. Voor de derde keer op rij verloren de dames met 3-1.

In Sportcentrum Blokweer was deze vrijdagavond 29 november geen plek, dus moest de wedstrijd tegen De Moriaan Symmachia in Oud-Alblas in sporthal De Beemd worden gespeeld. Voor de dames van Smash geen onbekend terrein, vorig seizoen trainden zij hier iedere maandag vanwege ruimtegebrek in Blokweer. De scheidsrechter wist de sporthal echter niet te vinden, maar gelukkig nam voorzitter Tiede van Bockel zijn taak waar en floot de wedstrijd.

De eerste set begon goed voor de dames van Smash. Ondanks dat de tegenstander veel meer lage dames in het team hadden, hielden de dames van Smash het tempo bij en ging de strijd gelijk op. De teams waren in deze set gelijkwaardig aan elkaar, waardoor er lange rally's ontstonden en er attractief volleybal gespeeld werd. De set werd gewonnen met 25-23.

In de tweede set begon Smash veel minder fel dan in de eerste set. Waar in de eerste set met veel lef gespeeld werd en veel ballen van de grond werden gehaald, vielen er in de tweede set meer ballen op de grond. Aan het einde van de tweede set kwam Liza van Erk binnen de lijnen en kon de middenaanvalster van De Moriaan Symmachia meer aan banden leggen met een paar prachtige blokkerende acties. Toch kon ook zij niet voorkomen dat de set verloren ging met 25-19.

De derde en de vierde set werd er beter gevolleybald dan in de tweede set, maar toch werd er met minder lef gespeeld. Tevens zorgde de hoge blokkering van De Moriaan Symmachia ervoor dat het voor de dames van Smash moeilijk was om te scoren. Ook de laatste twee sets gingen naar de tegenstander van deze vrijdagavond en de wedstrijd ging verloren met 3-1.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }