Logo hetkontakt.nl/klaroen

Kinderdijk verliest eerste zaalwedstrijd

  •   36 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Zaterdag 23 november speelde Kinderdijk haar eerste zaalwedstrijd van de nieuwe competitie.

De tegenstander op deze dag was Albatros uit Zwijndrecht. Voor aanvang van de wedstrijd werd Jelle Lunenborg in het zonnetje gezet, Hij heeft besloten om te stoppen met selectiekorfbal en kreeg daarom een bos bloemen.

De vakken waren deze partij: Max Donkervoort, Menno Bot, Lotte van de Lustgraaf, Laura Verveer en Martijn Kreuk, Koen Golverdingen, Simone Hoek en Marjolein Verkerk.

Binnen een minuut lag de eerste bal voor Kinderdijk in de korf. Laura zorgde voor de 1-0. Na 8 minuten was de stand echter in het voordeel van Albatros. 2-5. Tien minuten voor rust werd er na een lange aanval gescoord door Simone en was de stand 5-7. Vooral Kinderdijk miste heel veel kansen in de eerste helft waardoor de ruststand 8-12 werd.

In de tweede helft ging het iets beter met Kinderdijk en kwamen ze steeds dichter bij Albatros, wat resulteerde in de aansluitingstreffer 7 minuten voor tijd door Amanda Temmer die gewisseld was voor Simone Hoek. 17-18.

Ondanks dat kreeg Kinderdijk geen vat op de wedstrijd en Albatros ging er met de winst vandoor. Eindstand 21-23.

Scores:
Max Donkervoort 5x, Amanda Temmer, Marjolein Verkerk, Martijn Kreuk en Lotte van de Lustgraaf 3x, Laura Verveer 2x, Koen Golverdingen en Simone Hoek 1x.

De eerstvolgende wedstrijd is zaterdag 30 november om 21:20 uur tegen Juliana in Oud Gastel.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }