Opnieuw verlies voor Smash '66
Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Opnieuw verlies voor Smash '66

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • De dames van volleybalvereniging Smash '66 hebben voor de tweede keer op rij een nederlaag geleden in de promotieklasse. In Nieuwendijk verloren de dames van Smash met 3-1.


De eerste set gingen de teams in de beginfase gelijk op, maar halverwege kon Smash meer servicedruk genereren en uitlopen. Met een 22-14 voorsprong dachten de dames van Smash de set al binnen te hebben, maar de laatste punten gingen moeizaam en zo kon Voltena nog aardig bijkomen. Smash won de set met 25-21.

Voltena ging in de de tweede set beter volleybal spelen, met name door een aantal jeugdspeelsters dat in deze wedstrijd ingezet werd. De servicedruk van Smash nam af en hierdoor konden de dames van Voltena langszij komen en de set winnen met 25-16.

De derde set kwamen de dames van Smash even niet meer toe aan volleyballen. De ballen die in de eerste set opgepikt werden in het achterveld vielen nu op de grond. De set ging met 25-16 verloren. De vierde set waren de teams meer aan elkaar gewaagd en werd er weer beter gevolleybald dan in de derde set. Toen het einde van de set naderde sloegen de dames uit Nieuwendijk toch weer een gaatje van 2 punten, en wisten ook de vierde set te winnen. Smash verloor hiermee de tweede wedstrijd van het seizoen met 3-1.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier