Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto:

Heren junioren DES '72 leiden opnieuw verlies

  •   25 keer gelezen   Sport

PAPENDRECHT • De heren junioren, die spelen in de samenwerking Drechtsteden, verloren afgelopen weekend in hun nieuwe tenues gesponsord door Wolkap uit Zwijndrecht hun wedstrijd tegen EHC met 31-20.

Wolkap is een onderneming die actief in de binnenvaart branche, onder meer in de vracht-, tank- en sleepvaart. Na hun promotie hebben de heren junioren het aanzienlijk moeilijker dit zaalseizoen. Maar het seizoen is nog lang en de overwinningen zullen zeker nog volgen.

Heren 1 speelden hun uitwedstrijd tegen Celiritas uit Amersfoort. Het was een spannende gelijkopgaande strijd. De heren stonden zelfs enkele minuten voor tijd voor met 2 doelpunten, maar konden dit niet vasthouden. Uiteindelijk werd gelijk gespeeld met 27-27.

Heren 2 moesten aantreden tegen Nijenrodes en pakten wederom de volle winst met 24-13. Hierdoor schuiven zij op naar de vierde plaats in de competitie.

Heren 5 moesten aantreden tegen Rijnsoever en verloren, mede doordat zij kampen met veel blessures, met 29-19.

De gemengde jeugd C speelde een hele goede wedstrijd uit tegen Heerle. Hier is een opgaande lijn zichtbaar in het spel. Helaas werd wel verloren met 19-14.

De D2 speelde ook een goede wedstrijd tegen een sterke tegenstander. Tegen Helius werd verloren met drie punten.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier

HET KONTAKT OP FACEBOOK }