Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Stockfoto 123RF

Volleybalseizoen start weer voor Smash'66

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Bij volleybalvereniging Smash'66 starten in de laatste week van augustus de trainingen weer en in de week van 16 september worden de eerste competitiewedstrijden gespeeld.

De laatste jaren groeit de belangstelling voor de volleybalsport steeds meer. In 2018 werd het EK beachvolleybal in Nederland georganiseerd en in september van dit jaar vind het EK toernooi voor mannen in Nederland plaats. Bij Smash'66 is deze aandacht voor de volleybalsport goed te merken in het groeiende ledenaantal van de afgelopen jaren.

Afgelopen seizoen is bij Smash'66 het eerste dames gepromoveerd naar de promotieklasse, het op één na hoogste niveau in de regio. Ook bij de jeugd wordt er steeds op een hoger niveau gespeeld. Zo speelt het jongens C team komend seizoen in de hoofdklasse. Mede door het aantrekken van goede trainers en trainsters gaat het spelniveau omhoog.

Maar naast het competitieve is er ook veel aandacht voor het recreatieve. De groeiende groep recreanten wordt komend jaar zelfs opgesplitst in een competitie-team en een groep die wekelijks voor het plezier trainen en spelen.

Wie een keertje wil komen kijken bij een training of vrijblijvend meetrainen, kan voor meer informatie kijken op de website van Smash'66: www.smash66.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }