• Afscheid van KDO-voorzitter Bart Naaktgeboren.
• Afscheid van KDO-voorzitter Bart Naaktgeboren.

Jubilarissen en afscheid bij KDO Alblasserdam

Sportt 784 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Tijdens de Algemene Ledenvergadering van KDO Alblasserdam werd een aantal leden in het zonnetje gezet.

Voor hun 12,5 jarige lidmaatschap waren dit Lucas Kanters, Jeanette de Blieck, Joke Middelbosch, Wil Vierboom en Floor Verlinde, allen kregen de KDO mok.

Anet de Gruiter is 25 jaar lid en Erna Bas en Wilma Tromp zijn 40 jaar lid; allen ontvingen zij van de voorzitter een speldje, oorkonde en bloemen. Maaike Tuijtel ontving een bos bloemen, omdat zij 65 jaar KDO lid is.

Heel bijzonder is het 50 jarig lidmaatschap van mevrouw Elkhuizen. Zonder ooit een minuut te  hebben gegymd steunt zij de werkzaamheden van haar man Gerard en draagt zij KDO een warm hart toe. Ook zij ontving een speldje van de KNGU en bloemen.

Op de foto Floor, Wilma en Maaike: drie jubilarissen uit één familie.

Afscheid voorzitter
Helaas is ook tijdens de ALV afscheid genomen van voorzitter Bart Naaktgeboren. Bart werd 1 februari 2009 voorzitter van KDO en startte dus als voorzitter in het jubileumjaar: 100 jaar KDO!. Dat jaar is, mede onder zijn voorzitterschap, vernieuwing doorgevoerd zoals de nieuwe clubkleuren rood, wit en zwart, nieuw KDO logo en het Clubblad KDO4you werd uitgebracht met hoofdredactrice Trix Koop.

Een hoogtepunt was er op 20 juni 2009 toen de vereniging Kracht Door Oefening werd onderscheiden met een Koninklijke Erepenning. In de jaren die volgde zette Bart zich fantastisch in voor de familievereniging KDO, waarbij hij als kopman uitdroeg dat KDO een zeer toegankelijke vereniging is voor alle inwoners uit Alblasserdam en omstreken voor het kunnen beoefenen van de gym- en turnsport. Hij heeft zijn bijdrage geleverd tijdens de jaarlijkse terugkerende clubkampioenschappen en vrijwilligersactiviteiten. Bart heeft samen met Maaike Tuijtel ongelooflijk veel werk verricht voor KDO betreffende de nieuwe turnhal van Stichting Sporthal Molenzicht, zowel op het gebied van begrotingen, zaalroosters, bouwplannen, bouwtekeningen, maar ook de verkoop

en overdacht van de oude zaal, en uiteraard de communicatie met gemeente, het stichtingsbestuur, enzovoorts.

In 2018 heeft Bart namens KDO de nieuwe hal geopend op 31 augustus en nu is het bestuur op zoek naar nieuwe leden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

• Floor, Wilma en Maaike: drie jubilarissen uit één familie.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden