Afbeelding

Heren DES '72 verliezen van middenmoter

Sport 146 keer gelezen

PAPENDRECHT • Heren 1 moest het in het afgelopen weekend doen zonder een aantal vaste waarden in de uitwedstrijd tegen middenmoter Savosa uit Barendrecht. Maar als je kampioen wilt worden moeten ook deze wedstrijden gewonnen worden. Helaas lukte dit de heren niet en werd verloren met 30-27.

Door dit onnodige verlies moeten de heren volgende week vol aan de bak tegen medekoploper WHC uit Den Haag. Degene die deze wedstrijd in winst kan omzetten doet goede zaken richting promotie naar de 1e klasse. De wedstrijd wordt op zondag 2 februari 2019 om 14.10 uur gespeeld in het Sportcentrum Papendrecht.

Het F-jeugd team van DES '72 heeft weer goed zaken gedaan door in een leuke wedstrijd met 14-2 te winnen van Ventura. Dit team, dat dit jaar voor het eerst samenspeelt, heeft nog maar één wedstrijd verloren en gaat voor het kampioenschap.

Ook de meiden C deden weer goede zaken door met dubbele cijfers te winnen van Roda '71. Door goed samenspel werd gewonnen met 19-7. De D-jeugd won ook dit weekeinde weer. Tegen Roda '71 werd door goed verdedigen gewonnen met 12-9, waardoor zij zich in hun poule in de middenmoot vestigde.

De heren combinatie DES '72/Saturnus verloor kansloos tegen de koploper DIOS met 34-17. Ook dames midweek kon het niet bolwerken tegen Unitas '63 en verloor met 18-14. De heren junioren maakten ook geen fouten in de race naar het kampioenschap. Zij wonnen gemakkelijk met 33-22 van ETC uit Hoogvliet.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden