Logo hetkontakt.nl/klaroen
Foto: Henk Ossel

Smash '66 pakt volle winst in Eindhoven

  •   133 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • De dames van Smash '66 hebben zaterdag de uitwedstrijd tegen VCE/PSV gewonnen.

Het jonge team uit Eindhoven heeft het moeilijk in de eerste klasse; zij staan momenteel bijna onderaan en dus aan de dames van Smash '66 om 5 punten mee terug te nemen naar Alblasserdam.

De eerste set was rommelig, er werden veel onnodige fouten gemaakt, zowel aanvallend als vanachter de servicelijn. Hierdoor kon VCE/PSV lang bij blijven, maar door een paar mooie punten van Eva Wessels werd de set toch binnen gesleept met 27-25. Vanaf de tweede set werd het verschil tussen de twee teams groter en werd er kwalitatief beter gevolleybald, al werden er aan de kant van Smash nog steeds veel onnodige fouten gemaakt. Coach Herman Brouwer maakte gebruik van de wissels en zo kwamen alle dames aan spelen toe. Ook de derde en de vierde set werden redelijk eenvoudig gewonnen en zo konden de dames van Smash '66 met 5 punten huiswaarts keren.

Woensdag 31 oktober speelt het team tegen Flits uit Papendrecht. De afgelopen weken heeft Smash een aantal laag geklasseerde teams getroffen, maar voor de streekderby van woensdag zal uit een ander vaatje getapt moeten worden om ook bij deze wedstrijd als winnaar uit de bus te komen.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK