Logo hetkontakt.nl/klaroen

Succesvolle open middag jongste jeugd HC Souburgh

  •   33 keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Hockeyclub Souburgh heeft woensdagmiddag 17 oktober met veel succes voor de eerste maal een open middag voor alle jongste jeugd van HC Souburgh en voor alle geïnteresseerde kinderen uit Alblasserdam en omgeving georganiseerd.

Er kwamen ongeveer 120 kinderen tussen de vier en tien jaar. De kinderen konden met een strippenkaart zelf uitkiezen naar welk onderdeel ze gingen. Naast hockey konden ze zelf gebakken cupcakes versieren en zich uitleven op een springkussen. Na de actieve middag waren er voor alle kinderen broodjes knakworst en bij vertrek ontvingen ze een goodiebag met informatie en een heerlijk appeltje. Alle boodschappen hiervoor zijn gesponsord door de plaatselijke Albert Heijn. Matthias de Graaf van DGP Fun zorgde voor de springkussens.

Door het organiseren van deze gezellige middag hoopt HC Souburgh meer mensen uit de omgeving kennis te laten maken met de hockeyclub en uiteraard jeugd kennis laten maken met hockey. "We hopen dat de kinderen het zelfs zo leuk vonden dat ze misschien wel op hockey willen en mee komen doen met de proeflessen", aldus Souburgh. De jongste jeugdcommissie van HC Souburgh kijkt terug op een zeer geslaagde middag, die zeker voor herhaling vatbaar is.

Voor meer informatie: www.souburgh.nl.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten