Logo hetkontakt.nl/klaroen

Opening nieuw kunstgrasveld HC Souburgh

  •   keer gelezen   Sport

ALBLASSERDAM • Op sportpark Souburgh vond zaterdagmorgen de officiële ingebruikname plaats van het nieuwe kunstgrasveld. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse Friends & Family dag van HC Souburgh.


Aanwezig waren de heer J.G.A. Paans, burgemeester van de Gemeente Alblasserdam, en de heren A. Kraijo en F. Özerde, respectievelijk voorzitter en vice-voorzitter van de Gemeenschappelijk Regeling Sportpark Souburgh, beide tevens respectievelijk wethouder van de gemeente Alblasserdam en de gemeente Molenwaard.

Voorzitter Jet Schenk en penningmeester Erik Schwenke namen de felicitaties in ontvangst, maar ook bedankte Jet Schenk de penningmeester Erik Schwenke voor al zijn inspanningen rondom het nieuwe veld.

De burgemeester haalde aan dat hij in 1984 als eerste man het nieuwe veld betrad tijdens de opening van het eerste hockeyveld van HC Souburgh. Wethouder A. Kraijo van Alblasserdam en tevens voorzitter van Sportpark Souburgh zei tijdens zijn toespraak dat het veld ook wel echt aan vernieuwing toe was en dat hij met de te verwachten nog beter wordende sportresultaten, uitkijkt naar de volgende Olympische Spelen.

De drie heren waren zo sportief om een wedstrijdje te spelen, samen met een aantal jonge speelsters van HC Souburgh. Na het glas geheven te hebben werden alle aanwezigen uitgenodigd op het veld te komen en zijn er mooie opnames vanuit de lucht gemaakt. De uitvoer van het project, vanaf de start in Juni, is prachtig weergegeven door middel van een luchtvideo, die tijdens deze zaterdag aan de leden werd getoond.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het nieuws uit Klaroen per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_5
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier