• Het is komende vrijdag feest in Makado in Alblasserdam.
• Het is komende vrijdag feest in Makado in Alblasserdam.

Black Friday op vrijdag 29 november in Makado winkelcentrum

Algemeen 299 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Het Makado winkelcentrum houdt op vrijdag 29 november Black Friday. De winkeliers hebben die dag klappers van aanbiedingen.

Deze aanbiedingen zijn na te lezen op de twee pagina's advertenties in deze editie van de krant.

Ook online
Maar ook online zijn ze te zien op de vernieuwde website van het Makado en op de Facebookpagina's van de winkeliers.

Makado is het grootste winkelcentrum van Alblasserdam met 33 winkels, drie restaurants en voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten. Op en rond het het overdekte Makado winkelcentrum hebben bezoekers ruime keuze voor al hun dagelijkse boodschappen. Er zijn grote supermarktketens en speciaalzaken. Maar ook voor gebruiksproducten die je maandelijks of jaarlijks aanschaft. Voor mode heeft Makado ook veel te bieden, evenals het vinden van een mooi cadeau voor welke gelegenheid dan ook.

Grote parkeerplaats
Er is een grote parkeerplaats waar iedereen nog gewoon gratis kan parkeren. Rondom het Makado zijn ook de andere winkelkernen in Alblasserdam gemakkelijk te vinden, zoals langs de Plantageweg, de Van Eesterensingel en op den Dam. Winkelcentrum Makado bevindt zich in de oude kern van het dorp en trekt ook bezoekers aan uit gemeenten rondom Alblasserdam.

Om het winkelende publiek te bedanken voor hun keuze om lokaal te winkelen worden er regelmatig gratis activiteiten, acties en evenementen georganiseerd. Aankomende vrijdag 29 november is het Black Friday en hebben de winkeliers heel goede aanbiedingen.

Om het winkelende publiek goed te blijven informeren over de aanwezige winkels, activiteiten, acties en evenementen is een duidelijk online platform belangrijk. Er is om die reden ook een nieuwe website gebouwd en vorige maand live gegaan. Deze is online te vinden op www.makadoalblasserdam.nl.

Komende activiteiten
De aankomende maanden staat het winkelcentrum bol van de activiteiten. Bezoekers kunnen zich laten verrassen door de verschillende koren die op komen treden. Kinderen kunnen op zaterdag 30 november hun Pietendiploma komen halen. Op zaterdag 21 december kunnen bezoekers van het Makado een selfie maken met de Kerstman tijdens een Meet en Greet en knutselactiviteiten.

De extra koopavonden zijn op woensdag 4 december ingepland en maandag 23 december. Bezoekers krijgen dan ook nog lekker een warme chocomel of zelfs een overheerlijk frietje aangeboden door de winkeliers.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden