Afbeelding
Foto: Bert Bons

Voorleesontbijt in de bibliotheek van Papendrecht

Algemeen 158 keer gelezen

PAPENDRECHT • In Bibliotheek Papendrecht is op donderdag 25 januari in het kader van De Nationale Voorleesdagen een feestelijk Voorleesontbijt.

Voor de kinderen liggen er heerlijke tijgerbroodjes klaar. Zij kunnen terwijl ze smullen, luisteren naar de verschillende prentenboeken die worden voorgelezen. Wie er komt voorlezen blijft nog even geheim, maar het wordt beestachtig verrassend. Het ontbijt is voor kinderen tot vijf jaar. Het begint om 09.00 uur en duurt tot ongeveer 10.30 uur. Toegang is gratis, maar aanmelden is wel gewenst via de website of aan de balie.

Het Voorleesontbijt wordt gehouden in het kader van de Nationale Voorleesdagen, die van 24 januari tot en met 3 februari gehouden worden.

Het boek 'Ssst! De tijger slaapt' van Britta Teckentrup is verkozen tot Prentenboek van het Jaar 2018. Het prentenboek staat tijdens de Voorleesdagen landelijk centraal bij de vele activiteiten.

Zo kan men in bibliotheek van Papendrecht op zaterdag 27 januari komen knutselen rondom het thema 'Ssst! De tijger slaapt'. Anita van Workshops4kids helpt bij het maken van foamklei potloodhouders van alle dieren die voorkomen in dit boek. Aanmelden kan via www.debibliotheekaanzet.nl. Toegang is gratis.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden