Afbeelding

Kaartverkoop Back to Vinyl in Alblasserdam start komende zaterdag

Algemeen 251 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Wie eind oktober aanwezig wil zijn bij het feest Back to Vinyl, zal zaterdag 16 september aanstaande z'n uiterste best moeten doen om een kaartje te bemachtigen. Vanaf 10.00 uur gaat de kaartverkoop, uitsluitend in Landvast, van start.

Al jaren organiseren Ben Bochanen, Harry Kemp, Lykele Bokhorst en Ariejan Boon samen met Landvast het 'plaatjesfestijn' Back to Vinyl. In twee zalen worden diverse stijlen muziek aangeboden.

"In de bar wordt (classic) rock gedraaid aangevuld met reggae en in de zaal ernaast soul en disco", meldt Ariejan Boon desgevraagd. "Juist die combinatie en het feit dat de zalen naast elkaar staan, maakt het feest geschikt om bij te praten, te luisteren naar de muziek die jij wilt of lekker swingend los te gaan. De muziek komt uit de jaren 60/70/80, uitsluitend vanaf single of lp." Onder het thema 'Get up and boogie' wordt op 28 oktober het feest voor de 31ste keer georganiseerd.

Chill-room
Vanwege het grote succes van de vorige editie, zal er ook die avond een chill-room worden ingericht. Hier is het mogelijk om even bij te komen van het dansen. "Back to Vinyl is ook een reünie en hier kun je dan even rustig bijkletsen", verklaart Boon.

Deze editie is ervoor gekozen om alle kaartjes vanaf één punt, in Landvast aan de Haven 4 te verkopen. Dat kan zowel telefonisch via 078-6912923, aan de balie of via de website www.landvast.nl. "Wees er écht op tijd bij," waarschuwt Boon. "De vorige keer waren alle kaartjes in een half uur verkocht."

Back to Vinyl vindt plaats op 28 oktober. Die avond gaan de deuren open om 21:00 uur; het feest in de bovenverdieping van Landvast begint om 21:30 uur. Gereserveerde kaartjes moeten binnen een week opgehaald zijn.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden