Afbeelding

Verbouwing Jumbo Westpolder Papendrecht

Algemeen 1.810 keer gelezen

PAPENDRECHT • Zaterdag 31 augustus om 17.00 uur sluit de Jumbo in het winkelcentrum de Westpolder aan de Jan van Gooijenstraat 5 voor elf dagen om na een grote verbouwing donderdag 12 september om 09.00 uur weer te heropenen.

Zaterdag 31 augustus kunnen klanten veel voordeel halen omdat de Jumbo alle overgebleven verse handel (behalve brood en banket) met 50% korting gaat uitverkopen.

De bezorging gaat gedurende de sluitingsperiode gewoon door. Dit doet men vanuit filiaal Jumbo aan de Meentpassage met vijf bezorgauto's. Ook bestellingen die men normaal in de winkel ophaalt, kan men ook in de Meent doen.

Tevens gaan er diverse vertrouwde medewerkers werkzaam zijn in Jumbo de Meent (gedurende de sluiting) en is filiaal Jumbo aan de Meent extra gevuld om de klanten uit de Westpolder te kunnen ontvangen. Overigens zondag 1 september is de Meent ook open van 12.00 tot 18.00 uur.

De winkel in de Westpolder wordt aangepast in verband met het plaatsen van nieuwe koelingen en vriezers omdat deze niet meer optimaal functioneerde en niet meer van deze tijd waren. Dit gaf gelijk de gelegenheid om alle wensen van de klant die we hadden verzameld met het klantentevredenheidsonderzoek afgelopen voorjaar mee te nemen in de nieuwe indeling van de winkel. In grote lijnen gaan alle afdelingen op dezelfde plaats terugkomen maar wel met hedendaagse aanpassingen en uitbreidingen.

Het assortiment wordt ook aangepast aan de lokale behoefte in Papendrecht. "Wij hebben er erg veel zin in om de winkel de komende weken gereed te maken de consumenten en hopen iedereen weer vanaf donderdag 12 september om 09.00 uur te verwelkomen", vertelt filiaalmanager Ernst Venderbos.

De heropening zal worden verzorgt door onze wethouder van Economische Zaken Pieter Paans en de filiaalmanager Ernst Venderbos.

De eerste 100 klanten ontvangen een mooie bos Jumbo bloemen en wij verzorgen veel winkelplezier de eerste drie openingsdagen. Men kan veel proeverijen verwachten de eerste drie dagen, donderdag en zaterdag is er live muziek, kinderen kunnen zich vrijdag laten schminken.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden