Verlies voor CKC Kinderdijk

Sport 123 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Na de mooie winstpartij van afgelopen week op de kampioenskandidaat werd er in het afgelopen weekend gespeeld tegen Juliana uit Oud Gastel, de nummer 7 op de ranglijst. Kinderdijk verloor met 19-15.

Met dezelfde opstelling als de vorige keer werd er om half 4 gestart. Na 1 minuut spelen was de stand 1-0 en pas 5,5 minuut later scoorde Bram Rouppé voor Kinderdijk de 1-1. De scores kwamen langzaam op gang. Halverwege de eerste helft scoorde Max Donkervoort na een lange aanval de 4-3. De rest van de eerste helft had Kinderdijk veel moeite om te scoren en was de ruststand 10-7.

In de rust werd er gewisseld en kwam Daan de Vrieze erin omdat Martijn Kreuk teveel last had van zijn rug. Meteen na rust scoorde Marjolein Verkerk de 10-8 en ging Kinderdijk op zoek naar de aansluitingstreffer. Helaas liep Kinderdijk de hele wedstrijd achter de feiten aan en mochten ook de wissels niet baten, wat resulteerde in een eindstand van 19-15.

Scores:
Max Donkervoort 5x, Bram Rouppé en Marjolein Verkerk 4x, Jelle Lunenborg en Quinty van Geemert 1x.

De eerstvolgende wedstrijd is op zaterdag 1 juni tegen RWA, deze wordt gespeeld in Rhoon en start om 15:30 uur.