• Een agent met Iza (links) en Bryan.
• Een agent met Iza (links) en Bryan. Foto: Politie DrechtstedenBuiten

Politie Papendrecht complimenteert Papendrechtse jongeren

Algemeen 437 keer gelezen

PAPENDRECHT • De politie van Papendrecht is complimenteert op social media twee jongeren die in de nacht van zaterdag 27 op zondag 28 april een vandaal aanhielden.

Agenten melden dat Iza (ook bekend onder de naam Zwucci) en Bryan graag chillen op een parkeerplaats in de wijk Stellingmolen. Ook in de genoemde nacht reden zij daar. "Op dit zelfde moment zagen zij een persoon op de parkeerplaats lopen welke met een voorwerp krassen maakte op meerdere geparkeerde personenauto's", schrijft de politie op Facebook. "De jongens twijfelden geen moment en gingen achter de vandaal aan."

Beste vriend
Hun actie had succes. "Verderop wisten zij de persoon aan te houden. Samen met de verdachte zijn zij teruggelopen naar de plaats delict. Alwaar zij onze collega's van het basisteam hebben gebeld. De collega's hebben de verdachte overgenomen en overgebracht naar het politiebureau aan de Overkampweg te Dordrecht. Meerdere mensen hebben inmiddels aangifte gedaan van vernieling van hun auto. Zo zie je maar weer. Hangjeugd kan ook je beste vriend zijn. Thnx boys!!"

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden