Logo hetkontakt.nl/klaroen

Wandelen door de Drechtsteden

  •   34 keer gelezen
• De cover van de Antilope Outdoor wandelgids.
• De cover van de Antilope Outdoor wandelgids.

DRECHTSTEDEN • Antilope Outdoor uit Alblasserdam organiseert op zaterdag 4 mei een wandeling met zes afstanden door de Drechtsteden.

Samen met wandelvereniging Nooit Gedacht wordt het een leuke, afwisselende tocht die goed aangegeven staat en voldoende rustpunten heeft. Afstanden zijn 5, 10, 15, 20, 30 of 40 kilometer.

Voor meer informatie: www.wandelcentrum.com. Deelname kost 5 euro en is voor 50% bestemd voor Alpe d' Huzes. Op 4 mei is er ook weer een gecertificeerde schoenmaker die (wandel)schoenen graag een APK-keuring geeft.

In 2019 organiseert Antilope Outdoor acht uiteenlopende wandelingen met een thema. Met de boswachter gaan deelnemers een keer naar de Crezéepolder en de Sophiapolder, met de Historische Vereniging ontdekt men de geschiedenis van de dijk(bebouwing) en er wordt een culinaire 'reis' gemaakt door de polder.

Tijdens iedere wandeling is er een podotherapeut aanwezig die laagdrempelig adviseert bij voet- of rugklachten tijdens het wandelen. Ook wordt uiteraard bij elke wandeling gezorgd voor een hapje en drankje.

Van elke wandeling afzonderlijk wordt een handzame wandelgids gemaakt, zodat men die makkelijk mee kan nemen tijdens de wandeling. De wandelgids van de eerste wandeling is inmiddels klaar. Deze gids kan men gratis ophalen bij Antilope Outdoor aan het Cortgene 9 in Alblasserdam. Op www.wandelcentrum.com staat alle informatie over de wandelingen en eventuele aanmelding.

De start van de wandeling op zaterdag 4 mei is vanaf 07.00 uur tot uiterlijk 12.00 uur bij Antilope Outdoor.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK