Logo hetkontakt.nl/klaroen

Excelsior roept op om te stemmen op Excelsior Lab

  •   35 keer gelezen

PAPENDRECHT • In het kader van de Clubkas Campagne van Rabobank Drechtsteden, is Excelsior Papendrecht één van de deelnemers die stemmen verwerven om in aanmerking te komen voor een bijdrage van de Rabobank, voor het nieuwe project 'Excelsior Lab'.

Van 23 maart tot en met 18 april kunnen particuliere leden van Rabobank Drechtsteden op Excelsior stemmen via www.rabobank.nl/drechtsteden.

Excelsior Papendrecht is een bruisende vereniging en zeer actief in én betrokken bij de Papendrechtse en de regionale cultuur. Ook voor beginnende muzikanten heeft Excelsior veel te bieden, zoals 'Tutti Colore' en het 'Muziek ABC' voor kinderen. Daarnaast zijn er 4 orkesten en 2 slagwerkgroepen op verschillende niveaus en de in 2018 opgerichte Steelband. Alle groepen staan onder professionele leiding.

Excelsior wil graag starten met het nieuwe project 'Excelsior Lab', waarbij kinderen de mogelijkheid geboden wordt om 5 lessen te volgen op een door hen gekozen blaasinstrument, zodat zij kunnen ervaren of het instrument bij hen past. Een geschikt instrument en goede begeleiding door professionele docenten zijn hierbij van essentieel belang.

Een bijdrage van de Clubkas Campagne van Rabobank Drechtsteden stelt Excelsior in staat om in het jubileumjaar 2020 een start te maken met 'Excelsior Lab'.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten