Afbeelding
Foto: Stichting Anders

Stichting Anders te Papendrecht winnaar landelijke Meer dan handen vrijwilligersprijzen

Algemeen 358 keer gelezen

PAPENDRECHT • Stichting Anders in Papendrecht heeft vrijdag in de categorie juryprijs voor lokale initiatieven de eerste prijs gewonnen bij de landelijke Meer dan handen vrijwilligersprijzen. De ontvingen de onderscheiding uit handen van minister Hugo de Jonge.

'We zijn ongekend blij met onze vrijwilligers die het verschil maken voor onze mooie en kwetsbare doelgroep!', laat Stichting Anders in een reactie via Twitter weten.

De Meer dan handen vrijwilligersprijzen worden sinds 2011 uitgereikt door de staatssecretaris van VWS aan bijzondere en inspirerende vrijwilligersorganisaties, -projecten en -initiatieven. 'Met de Meer dan handen vrijwilligersprijzen zetten we lokale en landelijke organisaties én bijzondere vrijwilligers in het zonnetje', staat op de website van de organisatie.

Stichting ANDERS verbindt lokale noden van kwetsbare mensen aan lokale ondernemers die daar met hun eigen product, dienst of talent voor in actie komen. Vervolgens wordt ook de hulpvrager zelf weer een gever door een goede daad door te geven aan iemand anders in zijn/haar omgeving.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden