Afbeelding

Tapperij Tijdloos uit Papendrecht leukste voetbalkroeg van Nederland

Algemeen 434 keer gelezen

PAPENDRECHT • Tapperij Tijdloos mag zich een jaar lang de leukste voetbalkroeg van Nederland noemen.

Het café aan de Stellingmolen in Papendrecht won zaterdagavond de verkiezing die rechtstreeks uitgezonden werd op Fox Sports. Deze zender had de wedstrijd in de afgelopen maanden op touw gezet. Presentator Koert Westerman kwam de prijs persoonlijk overhandigen.

De afgelopen maanden kreeg Tijdloos al zoveel stemmen van het kijkerspubliek dat het tot provinciewinnaar werd uitgeroepen. De jury was vol lof over het café: "Tapperij Tijdloos ademt sport. Zowel binnen als buiten hangt veel voetbalaankleding, waarmee volop promotie wordt gemaakt voor de wedstrijden die ieder weekend op de tien schermen van de tapperij te zien zijn. Na elke goal klinkt de sirene en neemt de sfeer alleen nog maar meer toe onder de goedgemutste sportliefhebbers en de joviale bediening. Als klap op de vuurpijl is er een ruime keuze aan pubfood om tijdens de wedstrijden van te genieten."

Het komend jaar hoeft Tijdloos geen abonnementsgeld te betalen en als klap op de vuurpijl krijgt de zaak aan de Stellingmolen een jaar lang gratis bitterballen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden