Afbeelding
Foto: Nico van Ganzewinkel

Santa Run op 15 december in centrum van Papendrecht

Algemeen 664 keer gelezen

PAPENDRECHT • Rotary Club Papendrecht en Atletiek Vereniging Passaat organiseren samen op zaterdag 15 december een Santa Run in het centrum van Papendrecht.

Honderden schoolkinderen en hun vaders, moeders, juffen en meesters lopen dan verkleed als kerstman een rondje op de Meent. De scholen die meedoen zijn De Knotwilg, De Leilinde, De Wielen, 't Kofschip en De Viermaster. Het doel is zoveel mogelijk geld ophalen om de schoolpleinen groener te maken. Want een groen schoolplein is mooier, leuker, leerzamer en gezonder.

Meedoen aan dit te gekke feest kan door voor 15 euro mee te lopen in een rood kerstmannenpak en zo het groene schoolplein te sponsoren. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar santarunpapendrecht2018@gmail.com. Dan krijg je alle informatie over hoe je moet betalen en waar je het pak op kunt halen.

Alle kerstmannen verzamelen zich om 13.30 uur op de Meent, om 14.00 uur gaat iedereen 3 kilometer lopen. Passaat zorgt voor een goede warming-up van de lopers.

Daarnaast organiseert Rotary Club Papendrecht op zaterdag 23 maart 2019 weer een spetterende feestavond in Landvast. Dat is de tweede actie om geld op te halen voor de groene schoolpleinen.

Kijk voor alle informatie ook op de website van Rotary Club Papendrecht: www.rotary.nl/papendrecht. Meer informatie over groene schoolpleinen is te vinden op www.kommeenaarbuitenallemaal.nl/jolanda-maas-over-groene-schoolpleinen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden