• Een impressie van een van de toekomstige appartementen.
• Een impressie van een van de toekomstige appartementen.

Start verkoop duurzame en gasvrije woningen Kade Noord in Alblasserdam

Algemeen 337 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Alblasserwerf is gestart met de verkoop van 33 duurzame woningen in Kade Noord in Alblasserdam.

Kade Noord vormt het afsluitende project in de gebiedsontwikkeling De Werven en omvat de verkoop van zes kadewoningen en 27 luxe appartementen. Naar verwachting start de bouw in het tweede kwartaal van 2019. Alblasserwerf cv betreft een samenwerking van gebieds- en vastgoedontwikkelaar AM en VolkerWessels Vastgoed. De bouw is in handen van Kroon & de Koning, onderdeel van Koninklijke VolkerWessels.

Kade Noord
Kade Noord wordt gerealiseerd op de voormalige scheepswerf van Verolme en ligt direct aan de rivier De Noord. Met de voltooiing van Kade Noord wordt de gebiedsontwikkeling De Werven in Alblasserdam afgerond. In totaal zijn hier dan 400 woningen gerealiseerd. In het plan worden zes ruime kadewoningen met een vide gerealiseerd met prijzen vanaf 599.000 euro v.o.n. Daarnaast komen er 24 luxe appartementen en drie penthouses verdeeld over drie Urban villa's met ieder vijf bouwlagen. De appartementen variëren in grootte van 59 m2 tot en met 123 m2 en de penthouses van 210 m2 tot en met 226 m2. De prijzen zijn vanaf 254.000 tot en met 521.500 euro en een penthouse vanaf 1.079.000 euro v.o.n. Alle bewoners kunnen genieten van een vrij zicht op rivier de Noord. Voor de deur stopt de waterbus met vervoer naar Rotterdam, Dordrecht of een andere tussenliggende halteplaats. Het ontwerp van de woningen komt van Klunder Architecten.

Duurzaam en toekomstbestendig
Kade Noord wordt duurzaam ontwikkeld met een hoge ambitie op het gebied van energie en comfort. Alle woningen worden uitgevoerd met vloerverwarming, zonnepanelen en een individuele bodemwarmtepomp. Dit zorgt in combinatie met een goede isolatie voor een zeer energiezuinige woning, die duurzaam en toekomstbestendig is. Een bodemwarmtepomp betekent een woning zonder gas en biedt de bewoners meerdere voordelen. Gasvrij wonen draagt bij aan een gunstig (binnen)klimaat, het verschaft een financieel voordeel en zorgt voor een grotere veiligheid binnenshuis.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via de website www.wonenaandenoord.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 18 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden