Afbeelding

Kinderdijk neemt geen punten mee terug uit Zeeland

Sport 233 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Afgelopen zaterdag heeft CKC Kinderdijk de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft op het veld verloren. Het werd 20-16 voor Fortis uit Oost-Souburgh.

Kinderdijk ging voor een revanche op de enige tegenstander waarvan ze hadden verloren, maar helaas ging dit niet helemaal zoals gehoopt. Kinderdijk begon deze week weer met een andere opstelling. Dit omdat Max tijdens de training geblesseerd was geraakt en hierdoor niet kon spelen. Verder was Martijn wel weer hersteld van zijn blessure. Terwijl Kinderdijk 1 in de auto zat naar Zeeland, behaalde Kinderdijk 2 weer een mooie overwinning. Altijd goed om te horen voor de wedstrijd!

Door de afwezigheid van Max werd Menno in de basis opgesteld en was de opstelling als volgt: Bram, Menno, Simone, Lisanne. En in het andere vak: Martijn, Koen, Lotte, Laura. De wedstrijd begon en het werd al snel duidelijk dat Kinderdijk moeite had met scoren. Fortis gaf veel druk op de schutters en het lukte niet om hier onderuit te spelen. Toch ging het redelijk gelijk op en dit resulteerde in een ruststand van 11-9. In de tweede helft lukte het helaas niet om het tij te keren. Kinderdijk kreeg gelijk 2 punten om hun oren en heeft daarna niet meer dichterbij kunnen komen. De bal ging er simpelweg gewoon niet in.

De trainer heeft door middel van wissels nog geprobeerd er iets aan te doen. Namelijk Stijn voor Menno, Marjolein voor Lisanne, Ruben voor Koen en Stefanie voor Laura. In het laatste kwartier leek het alsof Kinderdijk nog iets dichterbij kon komen, maar dit was al te laat. De wedstrijd werd met 20-16 verloren.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden