• Zaterdag vond de start plaats van de Jumbo spaaractie.
• Zaterdag vond de start plaats van de Jumbo spaaractie. Foto: Richard van Hoek

Jumbo Papendrecht trapt spaaractie met sportclubs af

Algemeen 480 keer gelezen

PAPENDRECHT • De twee Jumbo-vestigingen in Papendrecht hebben zaterdag de sticker spaaractie van Papendrechtse sportclubs gestart.

Bij de Jumbo supermarkten in winkelcentrum Westpolder en op De Meent kunnen stickers gespaard worden van Papendrechtse sporters van volleybalvereniging Flits, handbalvereniging DES'72, korfbalvereniging PKC en gymnastiekvereniging Olympia. 

Filiaalmanagers Ernst Venderbos en Robert Drosterij van de Jumbofilialen in Papendrecht zijn enorm trots om lokaal een prachtig initiatief neer te kunnen zetten om samen met de lokale sporters de betrokkenheid en samenwerking op sportgebied verder te kunnen vergroten. In de afgelopen weken zijn er 1300 leden van de vier clubs op de foto gegaan. Dit heeft geresulteerd in een mooi spaaralbum die voor elke club uniek is.

De aftrap van de actie vond afgelopen zaterdag plaats bij volleybalvereniging Flits (zie foto). Wethouder Pieter Paans van onder meer sportzaken mocht het eerste exemplaar uitreiken. De albums worden gratis uitgedeeld aan alle clubleden die op de foto staan. De actie start op woensdag 31 oktober en eindigt op maandag 24 december. In de actieperiode ontvangt elke klant bij Jumbo Papendrecht (Westpolder of de Meent) bij iedere 15 euro aan boodschappen een setje stickerplaatjes. Bovendien krijgt elke klant elke week bij diverse actieproducten gratis een setje stickerplaatjes.

Als afsluiting van de spaaractie wordt er een ruilbeurs georganiseerd in winkelcentrum Westpolder aan de jan van Goyenstraat in Papendrecht. Deze ruilbeurs wordt gehouden op donderdag 27 en/of vrijdag 28 december.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden