Afbeelding
Archieffoto: Bert Bons

Vakantie Bijbelweek De Sloep

Algemeen 171 keer gelezen

PAPENDRECHT • In de herfstvakantie wordt door de kerken van Papendrecht weer de Vakantie Bijbelweek De Sloep georganiseerd.

Alle kinderen van de basisschool zijn van harte uitgenodigd voor dit super leuke festijn. Het thema van dit jaar is: 'Zoek het uit!'. Samen met een journalist gaan de kinderen op zoek naar antwoorden op heel veel vragen die er kunnen zijn over Jezus. Waar woont Hij bijvoorbeeld? Wat doet Hij? Wat weet je over Hem? We verwerken het thema door middel van een sketch en een knutselwerkje. Voor de kinderen van groep 6, 7 en 8 zijn er workshops.

De Sloep wordt gehouden op maandag 22 oktober en dinsdag 23 oktober van 10:00 tot 12:00 uur en woensdag 24 oktober van 10:00 tot 13:00 uur (inclusief pannenkoeken eten). Woensdagavond wordt er afgesloten met een theatervoorstelling van Timo van den Heuvel en na de voorstelling volgt nog een kleine verrassing. Deze avond duurt van 18:30 tot 20:00 uur en de ouders mogen mee. De toegang de hele week is gratis.

De Sloep wordt gehouden in het gebouw van de Vrije Baptisten Gemeente aan de Poldermolen 7 in Papendrecht.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Kunstenaars ParticiPand vragen openheid van gemeente Alblasserdam: komt tijdelijk onderkomen 't Nokkenwiel in hun gebouw? Nieuws 21 uur geleden
Afbeelding
Politiek Café over polarisatie in Alblasserdam: iedere inwoner is welkom Nieuws 9 mei, 14:32
Afbeelding
Hardleerse oplichtingsverdachte Alblasserdam maakt nieuw slachtoffer, dat volgens OM vier ton kwijtraakte Nieuws 9 mei, 14:27

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden