Afbeelding
Foto: Bert Bons

Week van de Ouderen in Alblasserdam

Algemeen 280 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Vrijdag 5 oktober is het weer Nationale Ouderendag. In het kader daarvan organiseren diverse organisaties uit Alblasserdam in de eerste week van oktober activiteiten voor senioren.

Stichting Welzijn Alblasserdam, Bibliotheek AanZet, Rivas, Waardeburgh, Het Anker, ABC-team, BSSA, Landvast, PCOB en SSAA zorgen met elkaar voor een week vol leuke activiteiten.

Op maandag 1 oktober wordt de week geopend in Cultureel Centrum Landvast. Vanaf 13.00 uur kunnen ouderen genieten van films, live muziek en leuke optredens. Verder is het mogelijk een hapje te blijven eten tegen een gereduceerd tarief.

In De Bibliotheek AanZet wordt op dinsdag 2 oktober een voorleesmiddag gehouden. Donderdag 4 oktober is er een muzikale middag bij Waardeburgh met ook de mogelijkheid om te blijven eten. Vrijdag 5 oktober zijn senioren welkom in Het Anker, waar optredens, een informatieve presentatie en aromatherapie de dag zullen vullen.

Voor de maaltijden op maandag en donderdag zal een kleine bijdrage worden gevraagd. De meeste activiteiten hebben een doorlopend programma met vrije inloop. Kijk voor alle informatie over deze week op www.stichtingwelzijnalblasserdam.nl of neem contact op via leroy@stichtingwelzijnalblasserdam.nl of 078-2021220.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden