• Vlnr: Bas en zijn medewerkers Rebecca Rossen (links) en Monique Veth-van Oosten.
• Vlnr: Bas en zijn medewerkers Rebecca Rossen (links) en Monique Veth-van Oosten. Foto: Bas Romeijn

Deco Home heet nu: Thuisin Makado

Algemeen 3.404 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stap binnen bij Thuisin Makado en je krijgt zin om je huis een opfrisbeurt te geven. De winkel onderging zelf ook een metamorfose en heeft een nieuwe naam. Eigenaar Bas Romeijn nam afscheid van Deco Home.

Veranderingen bij Deco Home zorgden ervoor dat Bas zich opnieuw oriënteerde. De goede marketing van Thuisin sprak hem aan. En de aanpak en formule bleken beter aan te sluiten bij zijn zaak. Kwaliteit voor een prettige prijs, goede merken en de juiste ondersteuning. Zo kunnen de mensen van de interieurzaak hun klanten de komende jaren weer optimaal van dienst zijn. Ze zijn klaar voor de toekomst, zeggen ze enthousiast. Bas: "Onze inrichting is nu overzichtelijker, het aanbod is logischer geordend. Ons advies blijft hetzelfde, onze producten ook grotendeels. We krijgen heel positieve reacties van klanten. Ze vinden de winkel ruimer ogen, de uitstraling is fris en overzichtelijk."

Alle stijlen
Bas en zijn medewerkers Rebecca Rossen en Monique Veth-van Oosten geven hun klanten deskundig advies. Rebecca deed een opleiding interieuradvies, Monique beschikt over ruim 25 jaar ervaring. Het team is op de hoogte van de laatste trends. "Maar wij vinden alle stijlen mooi", vertelt Rebecca. "Of iemand nu een klassiek interieur wil of bijvoorbeeld een industriële look, we adviseren met evenveel plezier."

Advies
Thuisin Makado biedt zoveel keus dat kiezen lastig kan zijn. Een nieuwe kleur kiezen voor muren waarop je bent uitgekeken, bijpassend behang en gordijnen uitzoeken, misschien met een trendy print, dat is een uitdaging. Maar de mensen van Thuisin helpen de juiste keuze te maken. Rebecca: "We ontzorgen de klanten. Soms laten ze de sleutel van hun huis bij ons achter en zeggen: richt het maar in. We adviseren ook steeds vaker bij mensen thuis. Wel raden we hen aan om zich eerst bij ons in de winkel te komen oriënteren. We hebben een unieke behangcollectie, samengebracht in meer dan vijfhonderd behangboeken."

Vakmensen
Thuisin Makado werkt samen met professionele behangers, schilders en stoffeerders waar klanten op korte termijn een beroep op kunnen doen. Voor een concurrerende prijs. Bas: "We zijn zeker niet duurder dan wanneer iemand zelf een vakman inhuurt. We zitten met onze prijzen vooral in het middensegment en iets erboven. Maar als iemand bijvoorbeeld een scherp geprijsd rolgordijntje zoekt, kunnen we ook helpen."

Fietsenactie
Onlangs konden klanten deelnemen aan een fietsenactie. De damesfiets is gewonnen door Annemarie Mooiweer, de herenfiets door A.C. Karsdorp, beiden uit Alblasserdam. In de toekomst volgen meer leuke acties.

Anne Marie Hoekstra

Anne Marie Hoekstra is redacteur van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

A.C. Karsdorp won de herenfiets.
• Annemarie Mooiweer won de damesfiets.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden