Voedselbank mag één minuut gratis winkelen in nieuwe Kruidvat Papendrecht

  •   246 keer gelezen

PAPENDRECHT • Kruidvat heet alle klanten uit Papendrecht en omgeving van harte welkom in de nieuwe winkel aan de Jan van Goijenstraat 12-14-16 in Papendrecht. Woensdag werd de feestelijke opening gevierd met een bijzondere en sympathieke actie. Als allereerste klant mocht Ineke van Zuijen van de Voedselbank één minuut gratis winkelen.

De Voedselbank van Papendrecht heeft als doel om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor hun cliënten. Binnen 1 minuut verkreeg Ineke genoeg spullen, waarbij ze de cliënten van de Voedselbank Papendrecht van wat extra's kan voorzien in hun voedsel- en kledingpakket.

"Het is ontzettend leuk om een nieuwe winkel te openen en dubbel zo leuk als we daarmee een goed doel steunen. Het is fijn dat we een bijdrage kunnen leveren aan het goede werk van Voedselbank Papendrecht" vertelt winkelmanager Jules Thijs. De nieuwe winkel is overzichtelijk en toegankelijk, met veel voordeel en wekelijks verrassende aanbiedingen. Jules en zijn team zijn trots: "We nodigen iedereen uit Papendrecht en omgeving uit om bij de nieuwe winkel te komen kijken."

Ontzettend blij
Ineke van Zuijen, is ontzettend blij met de minuut gratis winkelen. Zij zegt: "Ik wil Kruidvat hartelijk bedanken voor de steun. Ik heb veel kunnen shoppen om zoveel mogelijk producten te verzamelen voor de Voedselbank Papendrecht. Elke donderdag en vrijdag worden onze voedselpakketten gemaakt door vrijwilligers. Daarbij komen de verschillende producten goed van pas en dat is geweldig!"

Kruidvat telt meer dan 1180 winkels in Nederland, België en Frankrijk en is met ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt. Kruidvat geeft invulling aan haar motto 'Steeds verrassend, altijd voordelig' door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
1 reactie
Elke woensdag het Klaroen per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK