Afbeelding

Zonnestudio Steffie's open in Alblasserdam

Algemeen 1.592 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Afgelopen zaterdag opende Zonnestudio Steffie's feestelijk haar deuren in Alblasserdam.

Na maanden van verbouwen heeft het pand aan de Plantageweg 5 een ware metamorfose ondergaan. Het voormalig kantoorpand werd omgetoverd tot een frisse en moderne zonnestudio met diverse type professionele zonnebanken en een uitgebreid assortiment zonnecosmetica.

Bij Zonnestudio Steffie's kan men professioneel en verantwoord zonnen onder de nieuwste Ergoline zonnebanken. Deze comfortabele zonnebanken zijn onder meer uitgerust met aroma therapie, aqua fresh en climate control.

Voor en bezoek aan Zonnestudio Steffie's is een afspraak niet nodig. Bij het eerste bezoek aan de zonnestudio wordt gevraagd een huidanalyse formulier in te vullen. Het invullen van dit formulier en het bijbehorende gesprek zijn wettelijk verplicht en aan de hand van de ingevulde gegevens wordt men netjes geadviseerd welke zonnebanken het beste bij het huidtype passen.

Voorheen moesten zonliefhebbers voor het opdoen van een kleurtje uitwijken naar omliggende gemeentes en voor hen is Zonnestudio Steffie's dan ook een welkome aanvulling in Alblasserdam. Dat bleek ook wel aan de drukbezochte opening afgelopen zaterdag. Want ondanks het mooie weer buiten waren de zonnebanken een groot gedeelte van de dag bezet.

De zonnestudio is zeven dagen per week geopend en men kan er twintig minuten zonnen vanaf 10 euro. Klanten die deze week voor het eerst komen zonnen bij Zonnestudio Steffie's betalen 5 euro vanwege de speciale openingsactie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• Wethouder Arno Janssen bij de eerste tegel met QR-code voor de icoonsoorten.
Icoonsoorten van Papendrecht ontdekken door (eerst) naar de grond te kijken Nieuws 1 uur geleden
• De actiegroep Gaaf Slingeland hing in Molenlanden posters op en plaatste ook spandoeken.
CDA-motie van treurnis over traject windturbines Molenlanden krijgt geen steun: 'Nu niet het moment om in grijpen' Nieuws 9 uur geleden
Afbeelding
Klachten parkeeroverlast Kinderdijk behoren nog niet tot het verleden: 'Maar we willen ze tot een minimum beperken' Nieuws 10 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden