Afbeelding

Badmintonvereniging Phoenix'17 ontvangt sponsorshirts

Sport 300 keer gelezen

PAPENDRECHT • Vorige week kreeg badmintonclub Phoenix'17 uit Papendrecht uit handen van directeur René Bezemer van UT-Quality het eerste sponsorshirt uitgereikt. De club hoopt hiermee een lange samenwerking te kunnen aangaan.

Op de vraag waarom UT-Quality juist met deze badmintonclub in zee gaat antwoord directeur Bezemer: "Ja weet je, ik vind het mooi als mensen hun passie volgen en bereid zijn om risico's te nemen. Je weet immers nooit van te voren of het lukken gaat. Daarom wil ik graag een handje helpen."

"Het mes moet van twee kanten snijden", zo vervolgt Bezemer. "De club is ermee geholpen en wij hebben meer exposure. Daarbij komt nog dat Phoenix'17 bedrijventoernooien gaat organiseren waarbij onze medewerkers sportief bezig zijn en we tevens kunnen netwerken."

UT-Quality is een vooraanstaand en kwalitatief hoogstaand bedrijf als het gaat om het inspecteren van lassen in pijpleidingen. De kwaliteit en betrokkenheid dat het bedrijf uitstraalt sluiten nauw aan bij de ambities van Phoenix'17. Dat maakt het een mooie match.

Oprichtingsvoorzitter Tim Petra is bijzonder blij met deze sponsoring. "Een vereniging moet natuurlijk eendracht uitstralen," zegt hij. "UT-Quality heeft ons daarmee geholpen. Bovendien zijn onze ambities hoog. En met deze samenwerking hebben we een grote stap gezet om die ambities waar te maken."

Voor meer informatie over Phoenix'17 badmintonclub: www.phoenix17.nl of op www.facebook.com/bcphoenix17. Mailen kan naar info@phoenix17.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden