Afbeelding
Foto: Smash

Teleurstellend verlies voor Smash'66 dames 1

Sport 204 keer gelezen

ALBLASSERDAM • De dames van volleybalvereniging Smash '66 hebben vrijdagavond in sportcentrum Blokweer hun competitiewedstrijd verloren van Volley2B uit Bergschenhoek.

Na de afgelopen twee wedstrijden te hebben verloren waren de dames van Smash erop gebrand een wedstrijd te winnen. Volgens de stand in de 1e klasse A beloofde het een spannende avond te worden, de teams staan dichtbij elkaar geklasseerd. Dit was dan ook het wedstrijdbeeld van de avond; twee gelijkwaardige teams. Toch trok Volley2B uiteindelijk aan het langste eind. De dames van Smash verloren met 1-3. 

De Alblasserdamse dames lieten in de eerste set goed volleybal zien. De servicepass werd netjes bij spelverdeelster Britt van den Boogaard gebracht en op alle posities lieten de dames mooie aanvallende acties zien. Ook serverend werd er veel druk gegeven, waardoor de eerste set met 25-23  naar Smash'66 ging. 

De tweede set werd er, in tegenstelling tot de eerste set, meer afwachtend gespeeld door de dames van Smash. Daar waar in de eerste set serverend en aanvallend veel gescoord werd, werden er nu meer fouten gemaakt. Coach Herman Brouwer probeerde met wissels het tij nog te keren, maar tevergeefs. De set werd helaas verloren met 21-25. Ook in de derde en vierde set kwamen de meiden niet meer op het niveau van de eerste set. Met setstanden van 23-25 en 19-25 verlieten de dames van Smash dan ook teleurgesteld het veld. 

De dames zullen zich deze week mentaal moeten opladen. Volgende week zaterdag staat een uitwedstrijd tegen City Bril Krimpen dames 1 op het programma, een belangrijke wedstrijd die gewonnen moet worden om mee te blijven doen in de top drie.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• CDA-lijsttrekker Tom Berendsen.
Tom Berendsen, CDA-lijsttrekker voor Europese verkiezingen, bezoekt maritieme maakindustrie in Alblasserwaard en Drechtsteden Zakelijk 3 mei, 07:35
Afbeelding
Streekomroep 56 nieuwe naam samenwerkende lokale omroepen in Drechtsteden en Alblasserwaard Nieuws 2 mei, 17:00
Afbeelding
Streekomroep 56 nieuwe naam samenwerkende lokale omroepen in Drechtsteden en Alblasserwaard Nieuws 2 mei, 13:14

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden