Afbeelding

Alphacursus start weer in Alblasserdam

Algemeen 173 keer gelezen

ALBLASSERDAM • In Alblasserdam wordt binnenkort de Alphacursus weer gegeven in evangelische gemeente Jozua aan de Ampèrestraat.

Tijdens deze cursus gaan deelnemers met elkaar op zoek naar de zin van het leven. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken ze wat het christelijk geloof inhoudt.

Gezellig samen eten
De cursus wordt gegeven in het voor- en najaar. Elke avond begint om 19:00 uur met een lekkere maaltijd. Daarna is er een kort, inspirerend verhaal over één van de onderwerpen. Een gezellige koffiepauze mag natuurlijk niet ontbreken. Na de pauze is er alle ruimte om vragen en gedachten te delen naar aanleiding van het onderwerp. Halverwege de cursus gaat de groep gezellig een weekend met elkaar weg. Tijdens dit weekend is er veel ruimte voor doorpraten en elkaar beter leren kennen. De hele Alphacursus is gratis. Alleen voor het compleet verzorgde weekend wordt een bijdrage gevraagd.

Waardevolle contacten
De Alpha is zeer geschikt voor mensen die niets tot weinig over het christelijk geloof weten. Ook voor mensen die hun kennis op willen frissen of willen groeien in hun geloof is de cursus een aanrader. De cursus biedt tevens kansen tot het ontmoeten van nieuwe mensen. Gedurende de cursus worden waardevolle contacten opgebouwd en kunnen zelfs vriendschappen ontstaan.

De introductieavond is op dinsdag 30 januari, inloop vanaf 18:30 uur met aansluitend een feestelijke maaltijd om 19:00 uur. Jozua is te vinden aan de Ampèrestraat 4 in Alblasserdam.  Opgeven kan via alpha@jozua-ega.nl. Voor meer informatie: www.alphacursus.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Behoorlijke schade bij woningbrand aan Anthonie van Dijckstraat in Papendrecht 112 17 uur geleden
Afbeelding
Kinderen zingen voor ouderen in zorgcentrum De Waard in Alblasserdam Nieuws 24 apr, 17:28
• Wethouder Jaco van Erk tijdens de raadsvergadering.
Portacabins aan de Lange Tiendweg in Papendrecht als inloop voor jongeren Nieuws 24 apr, 17:21

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden