Foto: Cees van der Wal
Foto: Cees van der Wal (Foto: Cees van der Wal)

Ondanks regen veel bezoekers voor Molenmarkt in Kinderdijk

  •   50 keer gelezen

KINDERDIJK • De Molenmarkt die vrijdagmiddag en –avond in Kinderdijk werd gehouden, werd ondanks enkele regenbuien bezocht door honderden mensen.

Het aantal bezoekers was door het slechte weer wel beduidend minder dan voorgaande jaren. De braderie ging rond 17.00 uur van start. Ook dit jaar waren er weer tal van kraampjes met sieraden, kleding, boeken, cadeauartikelen, oliebollen en meer.

De kinderrommelmarkt werd vanwege het regenachtige weer verplaatst van de Christineweg naar een tent achter de kerk. In de dorpskerk werd een 'sing-in' gehouden.

De opbrengst van  de Molenmarkt gaat naar het onderhoud van de plaatselijke speeltuin´t Balkengat.

Een aantal bezoekers kwam behalve voor de markt, ook voor de molens die deze week na zonsondergang in de schijnwerpers staan. De molens waren tot afgelopen zaterdag sfeervol verlicht.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >

reageer als eerste
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK

HET KONTAKT OP TWITTER

<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226475&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5226490&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=hetkontakt.nl/klaroen&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=716" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>