Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Blijvende herinnering aan opgeheven Seniorenclub Alblasserdam: plaquette op de Vierwindstreken

Nieuws 1.062 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Op het kruispunt Plantageweg-Randweg in Alblasserdam was maandag een kleine samenkomst van de besturen van de PCOB en de (voorheen) Seniorenclub Alblasserdam.

Laatstgenoemde organisatie werd per 10 januari 2024 opgeheven en het bestuur van de PCOB bood bij die gelegenheid een herinneringsplaquette aan, die op 6 mei geplaatst werd op het kunstwerk Vierwindstreken op het kruispunt. 

Oprichters en bestuursleden Jaap Seelbach en Jan Radstake waren aanwezig, evenals de voorzitter Janny van Bockel van de PCOB en enkele bestuursleden van beide ouderverenigingen. De Alblasserdamse kunstenaar Roel Teeuwen heeft de koperen gedenkplaat aangebracht, samen met enkele bestuursleden.

Mooie samenwerking

De plaat is bedoeld om een blijvende herinnering te bewaren aan de Seniorenclub, de oprichters en bestuursleden die zich vele jaren hebben ingezet voor de Alblasserdamse ouderen en de mooie samenwerking die er al die jaren is geweest tussen de PCOB en de Seniorenclub. Vele malen vonden de clubs elkaar in het organiseren van activiteiten, bijvoorbeeld in de viering van 70 jaar bevrijding Alblasserdam, die in deze dagen opnieuw wordt herdacht. 

De aanwezigen haalden herinneringen op aan de voorbije jaren en spraken hun dank uit voor de fijne samenwerking en het mooie cadeau wat zijn plaats in Alblasserdam heeft gekregen midden in de samenleving, zoals de Seniorenclub Alblasserdam altijd heeft gestaan.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden